Fouquet Restaurant Den Haag

Restaurant Fouquet

Cuisine du Marché

Frans-Mediterrane gerechten

Op het ritme van de seizoenen heerlijk uit eten

Gastvrijheid in een sfeervolle ambiance

Onze Frans-Mediterrane keuken vindt haar basis in de mooiste producten van markt en seizoen en worden dagelijks vers bereid met veel liefde, smaak en ambacht. Voor iedere smaak is er dan ook iets te vinden, ook voor vegetarische gasten. Bij Fouquet gegarandeerd heerlijk uit eten, in de Javastraat te Den Haag.

A la carte uit eten

Op het ritme van de seizoenen is er een á la carte ‘marktmenu’ met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Maak uw eigen keuze uit de Franse gerechten met mediterrane inslag. Om kennis te maken met Fouquet bieden we een 3-gangen keuzemenu al vanaf €29,50 p.p.

Bekijk onze menukaart

Samengesteld door de chef: ‘Menu Fouquet’

Het menu samengesteld door de chef bestaande uit zijn favoriete producten en gerechten. U kunt rekenen op afwisselende seizoensgebonden gerechten geheel in lijn met uw persoonlijke voorkeuren. Zo heeft u altijd de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen menu al dan niet in combinatie met een bijpassend wijnarrangement.

  • 3-gangen Fouquet €39 p.p.
  • 4-gangen Fouquet €49 p.p.
  • 5-gangen Fouquet €59 p.p.

Helemaal in de wolken: ‘Menu verwennerij’

Direct bij binnenkomst wordt u in de watten gelegd met een glas bubbels en heerlijke huisgemaakte kaasstengels en gerookte amandelen. Met een gastvrije uitleg van de seizoensgebonden gerechten wordt u een verrassend 4-gangen menu geserveerd met begeleidende wijnen. Ter afsluiting van een gezellige avond uit in een sfeervolle ambiance kunt u rekenen op heerlijke verse koffie met huisgemaakte friandises. Gegarandeerd een verwennerij! De all-in prijs van 'Menu verwennerij' bedraagt €79 p.p.

Reserveer direct uw tafel

Kunnen wij u helpen?

Direct contact

Restaurant Fouquet staat al sinds 1991 bekend als een van de beste restaurants in Den Haag. Geniet in een sfeervolle ambiance van dagverse, ambachtelijk bereide Frans-Mediterrane gerechten. Bel: 070 - 360 62 73

Reserveren

Stel uw vraag aan Fouquet