Fouquet Restaurant Den Haag

Restaurant Fouquet

Cuisine du Marché

Uitgereikt door HEERLIJK.nl

Fouquet hoort bij de 500 beste restaurants van Nederland

Yes!

Restaurant Fouquet in Den Haag staat opgenomen in de top-500 beste restaurants van Nederland. Dat maakte HEERLIJK.nl onlangs bekend aan restauranteigenaar en chefkok Sebastiaan de Bruijn. HEERLIJK.nl heeft alle gerenommeerde lijsten naast elkaar gelegd en alle cijfers tegen elkaar afgezet en deze eerlijk gewogen. De Michelin-sterren en de punten in GaultMillau vertegenwoordigen een bepaalde waarde, Restaurant Awards zijn omgezet in punten voor de genomineerden en voor de winnaars. De lijst in Lekker is eveneens in punten vertaald: 99 punten voor de nummer 1, 98 punten voor de nummer 2 enzovoort. Deze rekensom heeft geresulteerd in de enige, juiste restaurant volgorde van de beste 500 restaurants in Nederland.

Benieuwd waarom Fouquet in de top-500 staat?

We staan bekend om onze 'cuisine du marché'. Dat zijn Frans-Mediterrane dagverse gerechten die op het ritme van de seizoenen ambachtelijk worden bereid. Met liefde voor het vak en passie voor eten. Restaurant Fouquet is gevestigd in de Javastraat in Den Haag en is van ma t/m za geopend voor een smaakvol diner. Ook voor (zakelijke) groepen bieden we de juiste ambiance en stellen we op basis van uw wensen een heerlijk lunchmenu of diner samen.

Reserveer direct uw tafel

Kunnen wij u helpen?

Direct contact

Restaurant Fouquet staat al sinds 1991 bekend als een van de beste restaurants in Den Haag. Geniet in een sfeervolle ambiance van dagverse, ambachtelijk bereide Frans-Mediterrane gerechten. Bel: 070 - 360 62 73

Reserveren

Stel uw vraag aan Fouquet