Fouquet Restaurant Den Haag

Restaurant Fouquet

Cuisine du Marché

Restaurant Fouquet: ‘Oude belofte ingelost’

De Gouden Pollepel

Voor de rubriek De Gouden Pollepel bezoekt en beoordeelt het AD wekelijks een restaurant in de Haagsche regio. Restaurant Fouquet in Den Haag had de eer om de culinaire journalisten van het AD te ontvangen.

“Fouquet kan uitgroeien tot een topper in de middenklasse. (…) Een gouden greep, zo merken wij tijdens een avond waarop alles klopt.”

“Bij Fouquet worden geen nieuwe culinaire paden ingeslagen of hippe trends geboren. Hier wordt ‘gewoon’ heel goed, binnen de lijntjes en met kennis van zaken, gekookt.”

“Alles mooi op smaak. (…) De belofte is ingelost.”

Bovenaan met een waardering van 8,4

Met een eindscore van 8,4 voert Restaurant Fouquet in Den Haag momenteel de ranglijst aan. Een eervolle waardering waar we trots op te zijn.

Reserveer ook bij Restaurant Fouquet in Den Haag

U bent van harte welkom om de smaakvolle dagverse gerechten van ‘markt en seizoen’ te komen beleven. Geniet van heerlijke wijn-spijs combinaties in een sfeervol restaurant aan de Javastraat in Den Haag. Reserveer online of bel direct 070 - 360 62 73.

Kunnen wij u helpen?

Direct contact

Restaurant Fouquet staat al sinds 1991 bekend als een van de beste restaurants in Den Haag. Geniet in een sfeervolle ambiance van dagverse, ambachtelijk bereide Frans-Mediterrane gerechten. Bel: 070 - 360 62 73

Reserveren

Stel uw vraag aan Fouquet