Fouquet Restaurant Den Haag

Restaurant Fouquet

Cuisine du Marché

Geniet nu ook thuis van een heerlijk diner

Fouquet at home dinnerbox

Vanaf 8 Juni is het mogelijk om bij Fouquet een 3 gangen dinnerbox te bestellen om af te halen voor thuis. De dinnerbox bestaat uit 3 gangen (voor, hoofd en nagerecht) en u heeft hierbij de keuze tussen vis/vlees en vegetarisch in het voor en hoofdgerecht en een zoet dessert of kaas als nagerecht.

Instructie

Bij de box word een korte instructie meegeleverd voor de laatste handelingen die u zelf kunt doen zodat u snel kunt genieten van een heerlijk diner. Het voor en nagerecht word nagenoeg kant en klaar aangeleverd . Het hoofdgerecht word sous-vide aangeleverd en daarbij moet u rekening houden met een korte opwarmtijd van maximaal 10 minuten.

Prijzen dinnerbox

De dinnerbox bieden we aan met en zonder een fles witte of rode wijn.

  • Dinnerbox 3 gangen: €35
  • Dinnerbox 3 gangen incl. fles wijn: €45

Bestellen

U kunt uw dinnerbox telefonisch, per mail of via onderstaand reactieformulier bestellen.

De dinnerbox is te bestellen van maandag t/m zaterdag voor de volgende dag met uitzondering van een bestelling voor maandag. Bestellingen voor maandag kunt u doen op zaterdag voor 17:30.

U kunt telefonisch bestellen van maandag t/m zaterdag tot 17:30 voor de volgende dag en via de website of mail tot 22:00 voor de volgende dag.

Afhalen

De bestelling kan dagelijks worden afgehaald tussen 15:00 en 17:30 bij restaurant Fouquet.

Reserveer hier uw dinnerbox

Direct contact

Fouquet is van ma t/m za vanaf 17.30 uur geopend voor diner. Wij zijn ook geopend voor lunch van maandag t/m vrijdag van 12.00 - 15.00 uur. Zondag gesloten.

Bel: 070 - 360 62 73

Vul onderstaande gegevens in

Aanhef *