Fouquet Restaurant Den Haag

Restaurant Fouquet

Cuisine du Marché

AD Culinair

Het bekende Haagsche Restaurant Fouquet heeft een nieuwe Patron-Cuisinier!

"Fouquet, sinds jaar en dag gehuisvest in de Javastraat te Den Haag is 2011 gestart met een nieuw elan. Chef en eigenaar  Sebastiaan de Bruijn zwaait vanaf 1 februari de scepter in de keuken van dit bekende Haagsche restaurant.

Sebastiaan de Bruijn heeft een ruime ervaring opgedaan voordat hij de stap naar een eigen zaak heeft gezet. Hij is in de leer geweest bij diverse (sterren) chefs en  bij verschillende bedrijven: van brasserie tot exclusieve restaurants/hotels.  Ooit als leerling begonnen in restaurant Chiparus (Greenpark hotel in Leidschendam), daarna Rozenrust, Vreugd en Rust (Savelberg), het Amstelhotel, de Moerbei en tot eind vorig jaar Saur waar Sebastiaan Chef was naast Lucien Bastiaanse. Nu is het tijd om zijn eigen visie op koken en gastheerschap vorm te geven en tot uiting te brengen in zijn eigen restaurant.

Sebastiaan heeft voordat hij bij Saur aan de slag ging al korte tijd gewerkt bij Fouquet in de functie van Sous chef. Samen met de toenmalige chef heeft Sebastiaan mede het concept bedacht voor Fouquet. Nu is er de mogelijkheid dit concept een eigen twist te geven samen met zijn vrouw Manon de Bruijn-Kamphuis die mede eigenaar is. In nauwe samenwerking met hun medewerkers maken ze hun voornemen waar om van Fouquet een top bedrijf te maken waar goede kwaliteit van producten en vriendelijk gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

De klassieke Franse keuken staat centraal bij Fouquet. Er wordt gewerkt met eerlijke producten die met liefde voor het vak voor u worden bereid en geserveerd. Voor iedere smaak is er iets te vinden, ook voor vegetarische gasten.  Sebastiaan heeft samen met een gerenommeerde sommelier de wijnkaart vormgegeven. Hij is er trots op! Er is wijn voor de kenners en liefhebbers. De huiswijnen zijn voorgeproefd door familie en vrienden en zijn glansrijk door de test gekomen…..De vriendelijke, gastvrije en informele ambiance zorgt ervoor dat men bij Fouquet voor zaken- of familiediners, intiem of met grotere gezelschappen terecht kunt.

Fouquet is normaal gesproken alleen geopend voor het diner. Maar voor lunches vanaf 8 personen of voor speciale gelegenheden zijn er zeker mogelijkheden. Sebastiaan wil graag met zijn gasten meedenken en zoveel mogelijk tegemoet komen aan hun vraag.

Fouquet is the place to eat!!!

Kom kennismaken met de nieuwe Chef, Sebastiaan de Bruijn, zijn heerlijke gerechten en de gastvrijheid van Fouquet. U kunt telefonisch reserveren of via de website www.fouquet.nl (070) 360 62 73. Zes dagen per week open vanaf 18:00 uur, zondag gesloten."

Kunnen wij u helpen?

Direct contact

Restaurant Fouquet staat al sinds 1991 bekend als een van de beste restaurants in Den Haag. Geniet in een sfeervolle ambiance van dagverse, ambachtelijk bereide Frans-Mediterrane gerechten. Bel: 070 - 360 62 73

Reserveren

Stel uw vraag aan Fouquet